Sensitive

041 527 389

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

asfaltiranjeAsfaltiranje ali polaganje asfalta je pomembno in zahtevno opravilo. Asfalt, oziroma njegovi predhodniki, so krasili ceste že v starodavnem mestu Babilon. Prvi asfalt, so patentirali leta 1901 v Angliji. Patent je prijavil g. Edgar Purnell Hooley. To je bila zmes smole, cementa in ostalih komponent, položena na makedamsko površino, ter razvaljana s parnim valjarjem. Ob povišani proizvodnji nafte in njenih derivatov, se je asfalt nenehno razvijal in izpopolnjeval, tako je danes najbolj pogosto uporabljena cestna površina na svetu.

Asfaltiramo cestišča in dvorišča.

asfaltiranjeAsfaltiranje dvorišč

Pri podjetju Airasfaltek ponujamo tudi storitev asfaltiranja dvorišč. To je zahtevno in odgovorno delo, zato mora biti opravljeno strokovno, ter estetsko. Prav tako se asfaltirana dvorišča in dovozi lažje čistijo in vzdržujejo, ter imajo daljšo življensko dobo. To vidimo predvsem pozimi, kjer se asfaltirano dvorišče lahko pluži in je mogoč posip soli. S tem bo vaša hiša vedno dostopna, pot do vrat pa varna in čista. Pred samo izvedbo si seveda vaše dvorišče ali dovoz ogledamo, vam svetujemo, naredimo načrt, opravimo dovoz in odvoz gradbenega materiala, ter zaključimo delo z lastno gradbeno mehanizacijo. Vse na enem mestu.

 

polaganje asfaltaAsfaltiranje cestišč

Med najzahtevnejša gradbena dela sodi polaganje asfalta ali asfaltiranje. Le strokovno opravljeno delo bo zagotovilo dolgo življensko dobo asfalta in ker je dobro opravljena storitev zagotovilo za zadovoljno stranko, se pri podjetju Airasfaltek trudimo, ponuditi le najboljše. Dolgoletno znanje, inovativnost, ter strokovnost so argumenti, ki pri gradbenih investicijah igrajo in morajo igrati primarno vlogo.

 

KONTAKTI

Naslov:
Žebretova ulica 37, 1260 Ljubljana

E-Mail:
info@airasfaltek.si

Mobitel:
041 527 389

Telefon:
01 540 18 43

O NAS

Podjetje Airasfaltek, si je ob svoji ustanovitvi zadala načela, po katerih deluje še danes. Strokovnost, natančnost, inovativnost in konkurenčnost. Imamo več let tradicije pri storitvah asfaltiranja, tlakovanja, urejanja okolice, pluženja in izvajanja zimske službe, prevozov, itd.!